HUISWERK BEGELEIDING

middelbare school training

HUISWERK BEGELEIDING

INHOUD VAN DE TRAINING

Heb je moeite met een specifiek vak en weet je niet hoe je van die onvoldoende een voldoende moet maken? Is er niemand in jouw omgeving die je kan helpen bij die moeilijke wiskunde-opgaven? Heb je uren Franse woordjes geleerd en toch weer een onvoldoende? Dan is onze huiswerkbegeleiding iets voor jou.

Je krijgt tips voor de aanpak van je huiswerk en het leren van je toets. En moeilijke vraagstukken lossen we samen op. Wij zorgen ervoor dat je de lesstof ├ęcht begrijpt. Waar mogelijk maken we gebruik van stappenplannen. Tijdens de huiswerkbegeleiding leggen we op een begrijpelijke manier uit wat je nog niet hebt begrepen en we kijken alvast vooruit naar de volgende les op school. Dan ben je altijd goed voorbereid op wat komen gaat.

KENNISMAKINGSGESPREK AANVRAGEN
Wij geven in de volgende vakken bijles in de onderbouw van de middelbare school op elk niveau:
  • Economie
  • Wiskunde
  • Engels
  • Frans
  • Nederlands
TRAINING OP MAAT

Huiswerkbegeleiding is altijd een individuele training op maat. In overleg maken wij een programma dat aansluit bij de problemen die jij ervaart bij het maken van huiswerk. Tijdens de training is er natuurlijk ruimte voor eigen inbreng. Wij proberen altijd aan te sluiten bij de manier van werken die bij jou past.

KENNISMAKINGSGESPREK

Voordat we met de begeleiding starten is er altijd eerst een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek proberen we samen met jullie een beeld te krijgen van de begeleiding die nodig is.

MATERIALEN

Voor elke training zorgen wij voor passend materiaal. Natuurlijk zijn de materialen die wij gebruiken altijd up-to-date. Naast boeken en werkbladen maken wij ook steeds vaker gebruik van digitale hulpmiddelen.

Wij willen kinderen het plezier in leren teruggeven.