HANDIGE SITES

handige sites

Hieronder vermelden wij een aantal websites die je thuis kunnen ondersteunen.

IK LEER ANDERS

Deze site sluit aan bij onze training voor Beelddenkers. Je kunt hier veel informatie vinden over wat beelddenken is en waar beelddenkers tegenaan lopen.

bekijk

LEREN IS EEN MAKKIE

Op de site leren is een makkie vind je allemaal tips en trucs die jou kunnen helpen bij het leren; van het leren van de tafels tot het leren van je Franse woordjes. Ook in de lessen maken we gebruik van de leertechnieken die je terugvindt op deze site.

bekijk

REKENEN IS EEN MAKKIE

Heb je moeite met rekenen of wiskunde. Op deze site vind je veel tips die jou kunnen ondersteunen bij rekenen en wiskunde. Bovendien staan er tal van verwijzingen naar andere rekensites waar je kunt oefenen.

bekijk

REKENTUIN

Rekenen is doen! Alleen door veel oefenen word je beter in rekenen. Daarom krijgen alle leerlingen die bij ons komen voor bijles rekenen een inlogcode voor de rekentuin. Hiermee kun je wat je bij ons leert, thuis uitgebreid oefenen.

bekijk

TAFELDIPLOMA

Op Tafeldiploma.nl kun je op een eenvoudige manier alle tafels oefenen. De rekenopdrachten zijn simpel en overzichtelijk zodat je direct kan beginnen met het oefenen van de tafels.

bekijk
KENNISMAKINGSGESPREK AANVRAGEN